Fekete zsákban állt a kerekesszékes "hulla"

Megmentették a rendőrök a rokkant műbabát

Hullazsákba csomagolt rokkant miatt riasztották a brit rendőröket, ám mikor kivonultak a rejtélyes haláleset körülményeit kivizsgálni, kiderült, hogy csak egy orvosi bábu ül a kerekesszékben.

2012.10.16 11:29ma.hu

Kerekesszékes hulláról érkezett bejelentés a brit rendőrökhöz a Leicesteri orvosi egyetem mellől, miszerint egy fekete zsákba csomagolva áll a holttest mintegy 800 méterre a kórháztól. A rendőrök a közeli söröző tulajdonosánál is érdeklődtek, akinek az egyik biztonsági kamerája épp rálátott az út túloldalán álló "hullára", és amikor Tony Cope meglátta a felvételen, amit kerestek, meghűlt benne a vér is. "Nem számítottam rá, hogy egy holttest van ott. Hátborzongató volt!" - mondta.

Mint kiderült, valójában csak egy műbaba volt odatolva, bár a nyomozók egy szót se szóltak róla, hogy csak egy gyakorlóbábu az, a fekete zsákba csomagolva pedig tényleg úgy tűnt, mintha igazi tetem lenne. "Megkönnyebbültem, mikor kiderült, hogy nem igazi" - vallotta be Cope.

A helyi orvosi egyetem később beismerte, hogy a bábu hozzájuk tartozik és elnézést kért az okozott megrázkódtatásért. A jelek szerint a medikusok valamilyen gyakorlatot készültek elvégezni, és nem autóval szállították át az egyik épületből a másikba a babát, hanem úgy döntöttek, hogy "megsétáltatják". Ma már tudják, hogy nem volt a legjobb ötlet - számolt be róla a Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.