Egy éve száradt a hulla

Hívta a természet: a vécén találták meg a mumifikálódott tetemét

Borzalmas látvány fogadta a csőtörés miatt kiérkező vízvezeték-szerelőket egy szerbiai házban: a feltört ingatlan vécéjében találtak rá a legalább egy éve halott lakóra.

2012.10.16 09:29ma.hu

Még mindig a vécén ült a szerb Milan Dzombic, amikor a csőszerelők rátörték a lakása ajtaját: a férfit szemmel láthatóan több mint egy évvel ezelőtt a természet hívó szavának engedelmeskedve érte a halál, és mivel mindig is magányosan élt, senki nem vette észre az eltűnését. Ráadásul barátai sem nagyon voltak, így amikor a környéken nem bukkant fel hosszú ideig, az sem tűnt fel még a szomszédoknak sem.

A belgrádi férfi lakásába azért mentek be a vízvezeték-szerelők, mert a 76 éves férfi alatt lakó Jela Petrovic lakása beázott egy csőtörés miatt. "Elég ijesztő látvány volt, a feje a fürdőkádra hanyatlott, a teste pedig barna volt és teljesen kiszáradt, mint egy múmia. A tetemben és a padlón szerteszét férgek mászkáltak és rengeteg légy volt" - mesélte a 48 éves szomszéd.

A rendőrök kérdésére bevallotta, hogy időnként furcsa szagot érzett, de nem tulajdonított neki akkora jelentőséget, hogy jelentse. "A test állapotából ítélve több mint egy éve halott lehetett, de mivel a bérleti díj ki volt fizetve, senkinek nem volt oka feltételezni, hogy valami nincs rendben" - idézte a rendőrségi szóvivő szavait az osztrák austriantimes.at című hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.