Neki nem jött be a halottas békülés

Békülés helyett válás és börtön az önjelölt hullának

Ihletet kapott egy indiai férj egy nemrégiben napvilágra került lánykérés nyomán, ám ő hiába játszotta el a saját halálát, a felesége elvált tőle, a rendőrség meg rács mögé dugta.

2012.09.10 17:29ma.hu

Néhány napja számolt be a ma.hu arról az orosz fiatalemberről, aki a saját halálát megrendezve kérte meg szerelme kezét. A 30 éves Alexey Bykov azt akarta, hogy kedvese rádöbbenjen, milyen lenne az élet nélküle, így biztosította be a garantált "igen"-t, a(z ál)halálos baleset és a vérben úszó utcán lezajlott eljegyzés óta már az esküvő is megtörtént.

Ez az ötlet adott ihletet most egy indiai életmód-tanácsadónak, aki úgy találta, jó ötlet így felhívni a felesége figyelmét arra a tényre, hogy a házasságuk minden konfliktus ellenére mégiscsak fontos. A 35 éves Ashish Kumar-Peter tehát fogta magát és összekente magát vérrel, majd így toppant a felesége elé, aki egy előre megbeszélt találkozóra érkezett a férje irodájába.

Könnyes összeborulás helyett azonban az asszony nem tudta megbocsátani neki a házasságukat válságba sodró korábbi félrelépését, ehelyett inkább a rendőrséget értesítette, miközben szemernyi kétsége sem maradt afelől, hogy csak a válóper benyújtása jelenthet megoldást a kettejük közt kialakult problémára. A férfire nagy valószínűséggel hosszú magányos évek várnak egy börtön rácsai mögött - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.