8 kilométer volt az óceánhoz

Cápa hullott az égből a golfpályára

Az óceántól több kilométer távolságra pottyant az égből egy 1 kilós cápa a golfpálya füvére, tele szúrt sebekkel - vélhetően egy ragadozó madárral "repült" oda.

2012.10.26 13:29ma.hu

A golfozók nem akartak hinni a szemüknek, amikor a kaliforniai San Juan Hill-i golfklub 12-es lyukjánál váratlanul egy kisméretű leopárdcápa pottyant le az égből és vergődni kezdett a fűben. Az alig egy kilós tengeri ragadozó teste tele volt szúrtnak tűnő sebekkel, így nem volt nehéz kitalálni, hogy a mintegy 8 kilométerrel távolabb lévő óceánból egy madár ragadhatta ki és annak a karmaitól sérült meg a cápa.

A golfklub egyik munkatársa azonnal friss vízbe tette a cápát, csak később jutott eszébe az egyik kollégájának, hogy ez egy tengeri állat és egy kis sót is kell szórni a vízbe. Aztán a tartállyal együtt egy alkalmazott elhajtott az óceánhoz, hogy szabadon engedje a szerencsétlenül járt halat. Elmondása szerint a cápa tett néhány kört, majd sebesen elúszott - számolt be a Mirror című online lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.