Börtön vár a három brutális férfira

Vasrudakkal verte agyon a rendőr és két társa a pincért

Börtön vár arra a rendőrre és két cimborájára, aki egy indiai étteremben annyira brutálisan megverte a pincért, hogy az belehalt a sérüléseibe. A szabálytalan parkolás volt a kiváltó ok.

2013.05.29 14:45ma.hu

Egy könnyed curry-vacsorára tért be az indiai Mumbai egyik éttermébe egy rendőr a két cimborájával, ám a parkolás nem ment zökkenőmentesen: a személyzet számára fenntartott helyek egyikére állt be. A három jóbarát már hozzákezdett a vacsorájához, amikor az egyik pincér udvariasan megkérte a rendőrt, hogy vigye át az autót a vendégek parkolójába.

Csakhogy ezen a kérésen a rendőr annyira felhúzta magát, hogy kijelentette, neki egyetlen pincér se mondja meg, hova állítsa le a kocsiját, majd a következő pillanatban már mind a hárman vasrudakkal ütötték-verték a szerencsétlen felszolgálót. Az 50 éves férfinak esélye sem volt a három fiatal és erős támadóval szemben, a sérülések pedig olyan súlyosak voltak, hogy még ott helyben belehalt.

Ezt követően a három barát a legnagyobb nyugalomban visszaült az asztalához és befejezték a vacsorájukat, mintha semmi nem történt volna. "Úgy ettek, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne" - mondta a sokkos állapotban lévő étteremtulajdonos. "Az biztos, hogy egyáltalán nem úgy tűntek, mint akiknek sietős lenne a távozás" - tette hozzá.

A bíróságon mindhárman bűnösnek vallották magukat, most jó ideig a börtönkosztot kapják vacsorára és a parkolással sem kell egy darabig foglalkozniuk - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.