"Nem bírtam tovább"

Kalapáccsal verte agyon a fiát, mert panaszkodott

Álmában végzett 18 éves fiával egy férfi, mert ráunt az örökös panaszkodásra és elszakadt nála a cérna.

2012.11.06 11:29ma.hu

Addig ütötte a kalapáccsal az alvó fiát egy nyugat-kínai paraszt, míg a 18 éves fiú bele nem halt a fejére mért ütésekbe. Az 52 éves Li Jie beismerte a gyilkosságot, sőt magyarázattal is szolgált szörnyű tettét illetően. A rendőrségnek tett vallomása szerint elege lett abból, hogy fia állandóan a szegénységre panaszkodott, és az apját okolta azért, hogy neki nincs semmi vagyona. "Erőszakos volt és agresszív, nem bírtam már tovább" - mondta a férfi.

Így aztán egy napon megvárta, míg Li Jian elalszik és megölte - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. A várható büntetéséről nem esett szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.