A vodka beszélt a gyilkosból

Baltával ütötte agyon a vámpírnak hitt barátnőjét

Egy baltával csapkodta halálra barátnőjét egy férfi, aki a vodkától begőzölve meg volt róla győződve: vámpírok árasztották el a lakását.

2012.08.22 09:29ma.hu

Vámpírokat hallucinált egy 53 éves moszkvai férfi a lakásába, ezért vad csapkodásba kezdett a keze ügyébe kerülő baltával, és végül saját barátnőjét végezte ki különösen kegyetlen módon. A rendőrség tájékoztatása szerint Lucas Vasziljev alaposan bevodkázott, ez okozta a tévképzeteket.br />
A férfi a vallomásában azt mondta a rendőröknek, hogy az egész lakását elárasztották a vámpírok, ezért használt baltát, hogy megvédje magát - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.