Elmeorvosi kezelés alatt áll a gyilkos

Megölte az apját, mert azt hitte, vámpír

Pszichiátriai kezelés alatt áll az a férfi, aki az egyik legutóbbi rohama alkalmával halálra szúrta az apját, miközben azt kiabálta, hogy megszállta az ördög.

2012.06.08 11:32ma.hu

Az anya rémisztő kiabálásra ébredt, de már nem tudta megakadályozni a tragédiát: fia üvöltve szúrta halálra az apját, akiről azt hitte, hogy a gonosz megkaparintotta a lelkét. A paranoid skizofréniával küzdő és elmeorvosi kezelés alatt álló férfi úgy vélte, apja bizonyosan vámpír, mert a steaket véresen szerette enni.

A 47 éves férfit néhány órával korábban már elvitték orvoshoz, mert szülei úgy ítélték meg, hogy állapota romlott, ám a szakemberek nem találtak okot rá, hogy kórházban tartsák. Aztán Jeanne Wotton arra ébredt, hogy 71 éves férjét épp megölik.

A tavaly szeptemberben elkövetett emberölés vétségében bűnösnek vallotta magát a gyilkos, ám mivel a vizsgálatok megállapították, hogy beszámíthatatlan, börtön helyett a pszichiátrián tölti majd élete hátralévő részét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.