Robert Pattinson úgy érzi, a korral bölcsebb lett

Képek - Bátor akar lenni a vámpírfiú, nem "kis p...cs"

Robert Pattinson meglepő megállapításra jutott: minél idősebb lesz, annál kevésbé érzi magát "kis p*csnek", ezzel párhuzamosan pedig arra törekszik, hogy bátrabban vállalja fel a döntéseit.

Robert Pattinson a Cannes-i filmfesztiválon képgaléria

2012.05.31 16:29ma.hu

Egyre tudatosabban törekszik arra, hogy bátor döntéseket hozzon, ezzel párhuzamosan pedig arra a megállapításra jutott Robert Pattinson, hogy egyre kevésbé "kis p*cs" - ismerte be a színész. Utóbbit egyfajta mantraként is mondogatja magának, amikor elbizonytalanodik egy-egy válaszút előtt, pedig saját bevallása szerint számtalanszor kifejezetten ijesztőnek tart olyan döntéseket, amelyek a karrierjét érintik.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A 26 éves Alkonyat-sztár - aki a filmhez hasonlóan az életben is egy párt alkot Kristen Stewarttal - ahhoz hasonlította mindezt, amikor Mike Tyson a róla szóló dokumentumfilmben azt mondja: "legyőzhettem volna a srácot, ha bemegyek a ringbe".

"Tulajdonképp pontosan ilyen félelmet érzek mindig, de eljön az a pont, amikor rájövök, hogy mindez nem számít" - magyarázta a színész.

Még több hír Robert Pattinsonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.