Nem akar csalódást okozni a vámpírfiú

Robert Pattinson sistergős szexjelenet akar Kristennel

Nem szeretné, ha csalódnának a rajongók az Alkonyat-sorozat következő részében, így minden eddiginél izgatottabban Robert Pattinson, hogy mit szólnak majd a kamera előtti szexhez a nézők.

2011.10.28 15:29ma.hu

Robert Pattinson rettentő idegesen várja, vajon mit fognak szólni a rajongók ahhoz a szexjelenethez, amelyet az életben is barátnőjét jelentő Kristen Stewarttal forgattak le az Alkonyat - Breaking Down részhez. A főszereplő bízik benne, hogy a jelenet nem okoz csalódást és megfelel majd a felfokozott várakozásoknak.

A két sztár a vámpírfilmben Edward Cullent és Bella Swant alakítja, és mint bevallották, mindketten nagyon idegesek, hisz a rajongók rendszerint magas elvárásokkal viseltetnek a sorozat újabb és újabb részei iránt.

Az eredeti regényre hivatkozva - amelyet Stephenie Mayer írt - Pattinson a következőt mondta: "Eléggé mókás, hogy az emberek beszélnek a könyvbeli szexjelenetekről, de közben az egész teljesen másmilyen. Ez csak az emberek fantáziájában van jelen, és sokan úgy hiszik, nagyon durva. Közben meg mindig elhomályosítják, és csak egy kis utóhatást mutatnak."

"De van, amit meg kell mutatni, nem lehet feketébe átúsztatni, mert az emberek megőrülnének!" - folytatta a színész. Aztán bevallotta, hogy fura érzés volt olyan jelenetet forgatni, amiről tudja, hogy mindenki ennyire várja. Kifejtette, hogy mások szeretkezését nézni nem annyira nagy látványosság, de reméli, hogy ők jól fognak mutatni Kristennel.

Ennél már csak egy jelenettől fél jobban Robert, mégpedig attól, amikor Kristen figurája, Bella megszüli a félig ember, félig vámpír csecsemőjüket. "Szörnyű volt!" - ismerte be az "apa". "Iszonyatos az ábrázolás, és a legidegtépőbb dolog volt ezt felvenni!"

Még több hír Robert Pattinsonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.