30 rendőr kellett a haragosok megfékezéséhez

Babaváró partira mentek, tömegverekedést tartottak

Tömegverekedéssé fajult egy újszülöttköszöntő az Egyesült Államokban, harminc rendőr kellett a dulakodók megfékezéséhez.

2013.01.17 13:29MTI

Az újszülöttköszöntők elsősorban az Egyesült Államokban népszerűek, gyermeket váró párok számára rendezik. A meglehetősen ártalmatlan összejövetelek általában igen játékosan telnek: bekötött szemmel bébiételt kóstolgatnak, és megpróbálják eltalálni az íz alapján, hogy miből készült, vagy megsaccolják a várandós anya hasának kerületét.

Ezzel szemben a massachusettsi Stoughton városában tartott köszöntőn ökölharc dúlt, sörösüvegek, székek repkedtek. Mintegy kétszázan voltak a partin, ezért volt szükség egész seregnyi rendőrre a verekedők megfékezéséhez. Négy huszonéves férfit vettek őrizetbe, köztük egy 14 éves fiút, de ezer dollár óvadék fejében szabadlábon védekezhetnek. Csodába illőn, senki sem sérült meg súlyosan.

Hogy mi változtatta át a békés babaköszöntőt kocsmai csatává, még nem tudja a rendőrség - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.