Legyőzte a helyhatósági választáson

Megverte a lány az apját, aki erre kitagadta

Kitagadta a lányát egy brit férfi, mert vereséget szenvedett tőle egy helyhatósági választáson.

2013.05.11 23:06MTI

"Nem az eredmény okozott csalódást, hanem a lányom, és amit tett. Megszegte a tízparancsolat egyikét, miszerint tisztelnie kell anyját és apját. A politikát a család elé helyezte, és pedig nem tartom többé családom tagjának, úgy tekintem, mintha nem is létezne" - idézte az apát, Malcolm Pritchardot a The Daily Telegraph című brit lap.

Pritchard a lancashire-i önkormányzatban volt tanácsos, ám elhódította a helyét lánya, Clare.

A férfi változékony véleményű lehet, mert pár nappal a választás előtt még úgy nyilatkozott a BBC-nek, hogy bármi történik is, Clare mindig a lánya marad, és érzései nem változnak irányában.

Lánya ugyanezt mondja - de már a választás után.

"Az apám az apám marad, ez nem kérdés. Az egész nem személyes ügy, hanem csupán politikai" - idézte Clare Pritchardot a The Daily Telegraph.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.