Rászólt, kapcsolja ki a mobilját

Megverte tanárnőjét: felfüggesztettet kapott a diáklány

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a 19 éves miskolci diáklányt, aki február 4-én megverte tanárnőjét, mert az rászólt, hogy kapcsolja ki a mobiltelefonját.

2013.02.12 12:38Havariapress

Mobiltelefonján hallgatott zenét az óra alatt, február 4-én, egy 19 éves diáklány az egyik miskolci szakképző iskolában. A tanárnő felszólította, hogy kapcsolja ki a telefont, de a lány ennek nem tett eleget, végül pedig megverte a tanárnőt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A rendőrség őrizetbe vette a 19 éves diákot, és gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította. A bíróság a lányt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, 3 évre felfüggesztve, valamint elrendelte pártfogói felügyeletét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.