Egy gondozásban lévő gyermeket is megvertek

Bántalmazták a gondozókat a zalaegerszegi gyermekotthonban

Látogatók pofoztak meg, vertek fejbe gondozókat, és egy gondozásban lévő gyermeket is bántalmaztak a zalaegerszegi landorhegyi gyermekotthonban.

2012.12.31 11:20MTI

Hetesi Renáta, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese elmondta: vasárnap este egy nő az élettársával és a fiával azért jelent meg a gyermekotthonban, hogy az egyik gyermeken megtorolják korábbi sérelmüket.
 
A gondozónő megpróbálta megakadályozni a tettlegességet, de a feldúlt állapotban lévő 35 éves nő pofon ütötte, és félig letépte az ingét. Segítségért futott, mire az üvöltöző nő az otthon lakóinak szeme láttára utána dobott egy keze ügyébe kerülő kisszéket. Mire az alkalmazottak visszaértek, a nő kíséretében lévő férfiak a gondozásban lévő tizenkét éves fiút is bántalmazták, a segítségére siető asszisztensnőt pedig fejbe verték. 

A hahóti asszonyt - aki kihallgatása során beismerte a tettét - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének elkövetésével gyanúsítja a rendőrség. Élettársa ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.