Tüzes vassal égette össze a nemiszervét

Vacsorázni hívta és ott halálra kínozta a lánya erőszakolóját

Vacsorát ígért az apa a férfinak, akit azzal vádolt meg, hogy korábban megerőszakolta a 14 éves lányát, ám nem békülni akart, hanem gyilkolni. Figyelem, felkavaró részletek!

2014.11.03 22:00ma.hu

A házába hívta vacsorára a későbbi áldozatát egy apa, aki azt állítja, azért ölte meg a férfit, mert két hónappal korábban megerőszakolta a 14 éves lányát. Az indiai metropoliszban, Delhiben élő 36 éves férfi a rendőrség szerint már régóta tervezgette a gyilkosságot: előbb megvendégelte a 45 éves áldozatát, aztán fogott egy felforrósított fogót és azzal égette szét a "vendége" nemiszervét. A férfi halálát a kínzás miatti sokk és a fojtogatás okozta.

A gyilkosság után az apa besétált a rendőrségre és bevallotta a tettét. A rendőrség csak ekkor szerzett tudomást az állítólagos erőszakról is, amit a gyilkos azzal indokolt, hogy félt, hogy a szomszédok és a rokonok a lányát fogják okolni az erőszakért - ezért inkább nem fordult a hivatalos szervekhez. A bejelentést követően a rendőrök egy járőrcsapatot küldtek a férfi házába, ahol az elmondottak szerint meg is találták a holttestet.

Az áldozatot egyelőre kórbonctani vizsgálat alá vetették és tájékoztatták az elhunyt családját. A rendőrség gyilkossági ügyben nyomoz, a 36 éves férfit letartóztatták. Arról nem tudni, hogy az állítólagos nemi erőszak valóban megtörtént-e - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.