Brutálisan összeverték a nőt

Halálra kínozták idős anyjukat: ördögöt akartak űzni a testvérek

Gyilkossággal vádolnak egy testvérpárt, akik olyan kegyetlenül összeverték és megkínozták idős anyjukat, hogy az asszony végül belehalt a sérüléseibe. Állítólag az ördögöt akarták kiűzni belőle.

2014.05.14 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/bandrat

12 év börtön várhat arra a 38 és 39 éves testvérpárra, akik olyan kegyetlenül bántalmazták anyjukat, hogy az belehalt a sérüléseibe. A 75 éves Irena Majewski a lengyelországi Ostrowiec bírósága szerint Alzheimer-kórban szenvedett, gyerekei, Piotr és Barbara azonban úgy gondolta, hogy az ördög szállta meg, és "kezelésbe vették" őt. A bírósági iratokból kiderül, hogy az asszony hiába mondta, hogy nem volt kapcsolata sem a Sátánnal, sem pedig korábban elhunyt férjével, a gyermekei verni és kínozni kezdték őt.

A rendőrség szerint a páros először megpróbálták kiűzni a gonosz lelkét a házból, ám amikor ez eredménytelennek bizonyult, úgy határoztak, hogy egy teljes ördögűzési szertartást végeznek az anyjukon. Az ágyhoz kötözték, egy keresztet tettek a fejére és arra kényszerítették, hogy igyon szentelt vizet, miközben megtagadja az ördögöt. A halottkém szerint az asszonynak több bordája eltört a "szertartás" közben, akárcsak az állkapcsa, és súlyos agyi sérüléseket is szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.