A sátán szállta meg az idős asszonyt?

Ki akarta űzni 80 éves barátnőjéből az ördögöt - csak közben nagyon berúgott

Személyes szabadságában erősen korlátozta 80 éves barátnőjét az 54 éves David Benes, mikor megpróbálta kiűzni belőle az ördögöt. Másnap persze semmire sem emlékezett...

2013.09.19 08:00ma.hu

A férfi alaposan rákészült az exorcizmusra: először eltávolította a Holiday-i lakásban a telefonok akkumulátorait, elrejtette a kocsikulcsokat és lezárta a garázsajtót, hogy az idős hölgy ne tudjon elmenekülni.

Ezután lefogta a „megszállott” karjait, karcolásokat és zúzódásokat hagyva maga után. Hosszas küzdelmet követően az idős hölgy a kimerültségtől eszméletét vesztette, de másnap reggel arra kelt föl, hogy a férfi ismét megpróbálja lekötözni.

Végül sikerült megszöknie és segítséget hívott. A kiérkező rendőrök Benest a kanapén találták az elfogyasztott rengeteg alkohol miatt eszméletlenül. Először túl részeg volt ahhoz, hogy kihallgassák, de később is csak annyit mondott, nem emlékszik semmire az előző éjszakából.

A barátnő szerint Benes azért fogta le, hogy „kiűzze belőlem az ördögöt”. A férfit családon belüli erőszakkal és rabságban tartással vádolják. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.