Egy ördögűző meg tudná oldani a bajt

Segítség, ellepték a lengyeleket az ördögök!

Egyes vallási vezetők szerint az utóbbi tíz évben drasztikusan megnőtt a gonosz által megszállt emberek száma, ezért haladéktalanul ördögűzésre van szükség.

2012.09.25 15:29ma.hu

A lengyel vallási vezetők egy csoportja kimutatta, hogy eddig sosem látott mértékben ugrott meg az ördög által megszállt emberek száma, igaz, egy ördögűző sietett leszögezni, hogy ő képes ezt a problémát hatékonyan megoldani, ki tudja kergetni a gonoszt a szerencsétlen áldozatokból. A hivatalos egyházi feljegyzések szerint az elmúlt tíz évben négyről 120-ra emelkedett az ördögmegszállások száma.

"Havonta legalább 40 esetet kell kivizsgálnunk, főleg nőket. Úgy tűnik, a férfiak kevésbé tartják valószínűnek, hogy megszállta őket az ördög" - magyarázta Andrzej Grefkowicz ördögvadász. Hogy mitől nőtt meg ennyire a gyanús esetek száma és hogyan tudják visszaszorítani, arra nem tért ki az atya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.