Letartóztatták a gyilkos férjet

Leszúrta a feleségét, mert azt hitte, megszállta az ördög

Letartóztatták azt az orosz férfit a rendőrök, aki elmondása szerint azért szúrta meg háromszor a feleségét, mert ki akarta űzni belőle az ördögöt. Helyette az élet ment ki az asszonyból.

2012.07.03 13:29ma.hu

A rendőrök fogták el az utcán pucéran rohanó Jurij Simakovot, miután három késszúrással megölte feleségét. Az 52 éves, mélyen vallásos orosz férfi meg volt győződve róla, hogy az asszonyt megszállta az ördög, de ha leszúrja, akkor a gonosz lélek kiszáll belőle, sebei pedig be fognak gyógyulni és a felesége hálásan fog köszönetet mondani tettéért.

Csakhogy a nő már semmiféle hálát nem rebeghet, mert a késszúrásoktól nem az ördög, hanem az élet szállt ki belőle, sebei pedig nem gyógyultak, bárhogy várta azt a férj. Amikor erre rádöbbent, bánatában letépte magáról a ruháit és anyaszült meztelenül rohant ki Szentpétervár utcájára - akkor tartóztatták le a rendőrök és akkor derült ki, mit tett az otthonában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.