Gúnyt űztek a hívőből a kávézóban

Maga az ördög: sátánista szimbólumokat talált a kávéja tetején

Először megdöbbent, aztán felháborodott, majd a nyilvánossághoz fordult egy katolikus tanárnő, aki két pohár kávéért tért be egy ismert kávézólánc egyik üzletébe, és a felszolgáló két ördögi szimbólumot "rajzolt" az italok tetejére.

2014.04.04 13:49ma.hu
Fotó: Facebook

Felháborodottan posztolta ki a Facebookon egy louisianai katolikus tanárnő a reggeli kávéjáról készült képeket, amelyeken jól látható, hogy két ördögi szimbólum szerepel. Megan Pinion a jól ismert kávéházlánc Baton Rouge-beli üzletébe tért be aznap reggel, és két adag kávét kért, amelyek tetejére, a habrétegre a felszolgáló egy pentagramot és egy 666-os számot rajzolt a karamellszósszal. "Sajnos nem néztem meg a fiatalember nevét, aki kiszolgált, mert annyira megdöbbentem, hogy nem tudtam rávenni magam, hogy ránézzek" - írta a vallásos tanítónő a Facebook-oldalán közzétett kép alá. A fotót több mint 1800-an osztották már meg.

A nő leszögezte, hogy nincs ellene a művészi ambícióknak, a barista azt rajzol a kávék tetejére, amit csak akar, de nincs jogában másokkal szemben tiszteletlennek lenni. A kávézó szóvivője annyit fűzött az esethez, hogy naponta több millió ügyfelet szolgálnak ki, és az ügyfelek többségének szerencsére nincsenek efféle tapasztalataik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.