Megfulladt a magatehetetlen gyermek

Örökre börtönben marad: halálra kínozta a 11 éves autista lányát

Egy deszkához kötözte a 11 éves autista mostohalányát egy nő, majd súlyosan megverte, a leragasztott szájú és orrú kislány pedig végül belehalt a kínzásokba. A gyilkos élete végéig börtönben marad.

2014.06.30 09:29ma.hu

A bíróság úgy döntött, hogy egész hátralévő életét a rácsok mögött fogja tölteni az a floridai nő, aki kegyetlenül meggyilkolta a 11 éves mostohalányát. Az autista Melissa Stoddard azután került az édesapjához és annak második feleségéhez, a most elítélt Misty Stoddardhoz, miután kiderült, hogy az édesanyja otthonában a saját bátyja molesztálni kezdte - tudta meg a Herald Tribune című amerikai lap. A gyermeket ezért az apja vette magához, aki időközben újra megnősült.

A kislány öt hónappal a tragédia előtt költözött az apjához, akinek volt egy nagy deszkalapja, amit Mistyvel a szexuális fantáziáik kielégítéséhez használtak: kikötözték egymást és szexrabszolgaként játszadoztak egymással - hangzott el az alig kétórás bírósági tárgyaláson, ennyi időre volt csupán szüksége az esküdteknek, hogy bűnösnek mondják ki a mostohaanyát. A nő azon a 2012. decemberi napon ehhez a fatáblához kötözte Melissát, a száját és az orrát pedig olyan szorosan beragasztotta, hogy a kislány nem kapott levegőt.

Ezen a táblán kötözték ki a kislányt (Fotó: ABC News)

A tárgyalás során Misty egyszer azt mondta, azért volt a táblán a DNS-e, mert valójában őt kötözték oda és bántalmazták akarata ellenére, aztán pedig beismerte, hogy valóban odakötözte Melissát, de állítása szerint csupán két alkalommal, és akkor is csak azért, mert félt, hogy az autista kislány erőszakossá válik majd a pár újszülött gyermekével. A boncolás azonban bebizonyította, hogy Melissa testét a halálakor számtalan zúzódás borította, és nem sokkal a tragédia előtt a szemöldöke fölött egy öltéssel ment iskolába.

Az elsőfokú gyilkosságért Floridában kötelező jelleggel "jár" a tényleges életfogytiglani börtön - emlékeztetett a NY Daily News című amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.