Kegyetlenül kínozták a kicsit

Halálra verte a kétéves kislányát, mert bepisilt

Gyermekbántalmazással és gyilkossággal vádolnak egy nőt, aki elismerte, hogy elásta a kétéves kislány holttestét, de tagadja, hogy ő ölte meg. Megrázó részletek, csak erős idegzetű olvasóinknak!

2014.02.27 08:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Ohmega1982

Kétéves kislányának meggyilkolásával vádolnak egy nőt, bár egyelőre csak annyit ismert be, hogy ő ásta el egy sekély sírba a gyermek holttestét. A floridai Sanfordban élő Rachel Fryer kislánya, Tariji Gordon a hónap elején halt meg, a helyi gyermekvédelmi szervezet szerint bántalmazás vagy elhanyagolás okozta a tragédiát.

A News13 című amerikai hírportál úgy tudja, a rendőrségi kihallgatáson Timothy Gordon, a kislány apja azt mondta: látta, amint Fryer úgy megütötte a kislányt február 6-án, hogy ő a padlóra esett. A nő állítólag azért bántotta a kicsit, mert csalódottságot érzett a szobatisztasága hiánya miatt. Nagyjából egy órával később kint járt a családnál egy közösségi alapú ellátószervezet képviselője, aki úgy látta, a kislány alszik, de kinyitotta a szemét. A rendőrségen azt mondta, nem tűnt úgy, mintha Tarijinek bármilyen sérülése lenne.

A kihallgatáskor azonban Fryer úgy mesélte a rendőröknek, hogy később feltűnt neki, hogy a gyermek nem reagál semmire, ezért vagy 30 percen keresztül próbálta újraéleszteni. Mivel ez eredménytelen volt, fogott egy bőröndöt, és egy barátjával eltemették a kislányt. Az orvosszakértő szerint a kicsi halálát a fejét ért tompa ütés okozta, amitől az agya jobb oldala bevérzett. A boncolás feltárta, hogy korábban is bántalmazhatták a gyermeket, mert testén számos további sérülést találtak, köztük nemcsak ütéseket, de harapásnyomokat is, amelyek a gyógyulás különböző fázisában tartottak.

A sanfordi rendőrség az eset után nyomozást indított Fryer fiának ügyében is, aki Tariji ikertestvére volt, ő 2011-ben vesztette életét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.