Féltékenységből bántotta a vétlen kisfiút

Savat öntött a kisfiú arcába: szeretőjét akarta büntetni

Amikor az elhagyott szerető rájött, hogy kedvese mégsem akarja elhagyni a férjét, ott ártott neki, ahol tudta, hogy a legjobban fog fájni: a nő 11 éves kisfiára támadt rá brutálisan.

2013.06.05 15:09ma.hu

Megölni nem tudta, de a látását örökre elvette a szeretője 11 éves kisfiától az a féltékeny férfi, aki bosszúból savat löttyintett a gyermek arcába. A kelet-kínai Cai Shilin azon dühödött meg, hogy szerelme közölte vele: mégsem hagyja el miatta a férjét. "Ekkor döntött úgy, hogy azt támadja meg, akit a nő a legjobban szeretett: a fiát" - mondta a rendőrség szóvivője az 51 éves merénylő elfogását követően.

A féltékeny szerető akkor támadta meg Xiao Gangot, amikor ő épp az iskolába indult. A kisfiú összeesett a fájdalomtól, szülei pedig azonnal a kórházba rohantak vele, ahol jelenleg is súlyos égési sérülésekkel kezelik. "A marás a fiú szemét, száját, arcát és mellkasát érte. Állapota stabil, de nagyon súlyosan megsérült" - közölte helyi sajtóinformációk alapján az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A támadó várhatóan 10 év börtönbüntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.