Szokatlan módon szórakoztat a zenész

Csak egy pisztoly és pár műanyag pohár - és máris kész a "zenegép"

A minikoncert igen látványos, de óva intenénk bárkit attól, hogy az első sorból akarja végignézni, sőt, valójában csak az oldalpáholyokat ajánljuk. A zenész ugyanis egy pisztollyal adja az ütemet.

2015.01.02 08:00ma.hu
Fotó: YouTube/Jim Huish

A Cup Song című dalt számtalan változatban hallhattuk már, van, aki csak műanyag poharakkal és tapssal adja az ütemet, mások akusztikus gitárral vagy épp zongorával kísérik az előadást, de Jim Huish most egészen új megközelítésbe helyezte a népszerű dallamot. Mindössze egy kupac műanyag pohárra és néhány fegyverre volt szüksége, no meg egy asztalra, és már indulhatott is a koncert.

Az amerikai férfi általában az Amber's Drive nevű zenekarban játszik, ahol szerencsére nem szokott lövöldözni, ezúttal azonban "egy nevetségesen hideg" napon Utah állam egyik magas pontján állította fel a szabadtéri színpadot, és a fellépést csak videón tette közzé, így nincs semmi kockázata a műélvezetnek.

A "hangszereket" egy Walther P22, egy AR15, egy AK47 és egy CZ75 típusú lőfegyver képviselte, Huish pedig egy barátját kérte meg, hogy segítsen neki. "Sajnos az Amber's Drive másik két tagja nem volt itt, hogy segítsen" - jegyezte meg a feltöltött videó mellett, de így is megbirkózott a nem túl könnyű feladattal. "Eltekintve attól, hogy mennyire nehéz irányítani a lőfegyvereket a fagyott ujjakkal és a pisztolyok sem működtek megfelelően a hideg miatt, egész jól sikerült" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.