Akkora Van Halen-szólót tolt, hogy csak na!

Ezt nézze meg: 11 éves fiú nyomta le a rockzenészt!

Leesett az álla a Steel Panther nevű Los Angeles-i rockbanda gitárosának, aztán az énekes egyszerűen leparancsolta őt a színpadról, amikor rájött, mire képes a mindössze 11 éves Aidan Fisher.

2014.01.09 16:49ma.hu
Fotó: YouTube

Még karácsony előtt került fel az egyik legnagyobb videómegosztó portálra, az ünnepek után viszont robbanásszerűen terjedt a Los Angeles-i Steel Panther zenekar koncertjén készült felvétel, ahol a 11 éves Aidan Fisher kihívta egy párbajra a banda gitárosát. Satchel belement a játékba, de aztán arcára fagyott a mosoly, amikor a kamaszkornak is épp csak az elején járó kissrác a húrok közé csapott, néhány másodperccel később pedig megjelent a zenekar énekese és egy félreérthetetlen mozdulattal - és a szájáról elég jól leolvasható szavakkal - leparancsolta a gitárost a színpadról.

A fiút máris sokan Van Halen méltó ellenfelének tartják, a bemutató után pedig Satchel csak annyit írt a fiú papírjára, igaz, Aidan nevét elírva: "Aiden, te nyertél!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.