Na ki szerette meg a Kis éji zenét?

Elképesztő: Mozartra táncolnak a mellei!

A komolyzenészek számára mindig is nagy kérdés volt, hogyan hozzák közelebb a műfajt a nagyközönséghez. Úgy tűnik, egy ifjú hölgy megoldotta a kérdést, Mozart rajongótábora pedig nagyot nőhet!

2014.10.16 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Szereti Mozartot? Ha még nem, az alábbi videó megtekintése után jó eséllyel fog megváltozni a véleménye, erről személyesen Sara X Mills gondoskodik. A fiatal amerikai nő korábban rúdtáncosként kereste a kenyerét, és azt mondja, ennek köszönheti, hogy a mellizmai is sokkal jobban megerősödtek, mint az átlagos nőnek. Most a Kis éji zenére mutatta be, hogy mire képes a kebleivel - és ebből a szempontból még az is mellékes körülmény, hogy a keblek formáját nem a természettől kapta, hanem az implantátumoktól.

Sara X Mills azt is elárulta, hogy a személyi edzője figyelt fel először a különleges képességére. "Tulajdonképp pont azt csináltam, mint a testépítők, így amikor keményen edzettem a mellizmokat, akkor egyre erősebbek lettek. A rúdtánc miatt eleve erősek voltak az izmaim, így amikor megkaptam az implantátumokat, képessé váltam a mozgatásukra" - magyarázta.

És hogy miért épp Mozartra táncoltatta meg az ékességeit? A magyarázat pofonegyszerű: állítólag ez volt az első dal, amibe belebotlott egy weboldalon. Most boldognak mondja magát, hogy ennyien élvezik a tehetségét, és bár sokan csalódottságukat fejezték ki amiatt, hogy a melleit belülről némi szilikon is dúsítja, ez mit sem változtat azon, hogy a legtöbb nő az "igazi" melleit sem képes így ugráltatni. A siker mindenesetre nem maradt el: a videót a feltöltése óta eltelt bő három nap óta már több mint 10 millió alkalommal nézték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.