Készüljön velünk az esti fináléra!

X-Faktor percről percre - kövesse velünk élőben!

Kezdetét vette a 2014-es X-Faktor utolsó felvonása, aminek legfőbb jele, hogy már kora délutántól izgalmas és emlékezetes pillanatokat, illetve sosem tudott titkokat idézhetünk fel a tévén keresztül.

2014.12.21 13:43ma.hu
A mentorházban továbbjutó csapatok (Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás)

15:40 - A mentorsegédek a stúdióban, illetve Czutor Zoli internetes bejelentkezéssel Svédországból "csatlakozik". Geszti Péter örült, hogy most kisebb volt a felelőssége, mint mentorként és csak pillanatnyi benyomások alapján kellett véleményt mondania. Most úgy érzi, Juli már az első perctől kezdve az egyik legerősebb versenyző, G-nek is azt mondta, hogy azért ment, hogy segítsen kiválasztani a győztest, és szerinte a végső összecsapás Andi és Juli közt fog zajlani.
Puskás Peti reméli, hogy Andi letarolja a mezőnyt. Stohl András elmesélte, hogy azon vesztek össze a mentorházban Alföldivel, hogy a rendező elsőként Benji képét fordította le, de aztán megértette, hogy a mentor a fiatalsága miatt féltette a versenyzőt. Most mégis örül, hogy beszavazták a nézők.
Czutor Zoli követte a verseny alakulását, nem titkolta, hogy a Tha Shudras volt az egyik kedvence, de a vigaszágas versenyző kapcsán nagyon nagy vita volt Tóth Gabi és közte: Zoli szerint a Rosewood messzire juthatott volna, ha biztos továbbjutóként mennek, de Gabi inkább a Pálinka Republikot válogatta be a show-ba. Lehet, hogy ez volt az a bizonyos döntés, amit ő nem akart elárulni, de másképp csinálta volna?

15:30 - Érkeznek a kiesett tiszta lapos versenyzők, nemcsak beszélgetéssel, de hamarosan hallhatjuk azokat a dalokat, amelyekkel az első élő show-ra készültek - és ha a nézők nem Benjire szavaztak volna, akkor ezeket hallhattuk volna tőlük az első adásban.

15:15 - Antal Timi ugyancsak az Eurovízióra készül vadonatúj számával, amit egyébként egykori mentora, Malek Miklós írt neki. A versenyzőknek azt tanácsolta, hogy élvezzenek ki minden pillanatot, aztán egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy nemcsak megtalálta a nagy Ő-t, de nemrég meg is kérte a kezét a szerelme, így abszolút sínen van az élete.

15:08 - Alföldi mentorházát idézzük fel a kiesőkkel, a stúdióban nemcsak a fiúk, de a 25 év felettiek is bent ülnek - így pár perccel később már Little G mentorházába is benézünk egy kicsit.

15:02 - A további kategóriák mentorházas kiesettjei is érkeznek, köztük Cseh Andi, akit már a válogatón is kiejtettek egyszer, aztán mégis visszahívták, majd a mentorházban végleg kiesett az idei fordulóból. Bordás Anasztázia is szeretne visszatérni. Néhány fiú fogadalmat tett: ha újra bejutnak a show-ba, akkor fürdőnadrágban fognak végigfutni a Váci utcán, miközben azt kiabálják: "X-Faktor!"

14:58 - Némi reklámszünet után a mentorháza csapatok érkeznek, egészen pontosan azok, akik ott kiestek. A Phoenix Rt.-nek csupa pozitív változást hozott az X-Faktor, még a kiesés ellenére is beindult a banda szekere, nyáron a Tankcsapda előzenekaraként is találkozhattak velük a rajongók. A Rock-Inger tagjai is elmondták, hogy nőtt a respektjük, olyan helyekre hívják őket, ahová korábban nem. Azt is megtudtuk, hogy már beadták a jelentkezést a 2015-ös X-Faktorra.

14:45 - Szabó Zsófi a közös dzsungelbéli emlékeket idézi fel Krasznai Tündével, de aztán szóba kerül a zene is, a tavalyi versenyző szintén egy új dallal, a Tündérmesével érkezik.

14:43 - Megtudtuk, hogy a tábort kétféleképp lehet túlélni: a fiúknak minél több csajjal kell tartani a "kontaktot", emellett pedig lelkileg is rá kell hangolódni a kemény munkára.

14:36 - A tábor fordulóinak keménységét idézi fel Gusztos Enid, aki előbb felállított valakit a válogatószékről, de az utolsó pillanatban őt golyózta ki Ilyés Jenifer.

14:31 - Gömbös László, alias Gömbi már akkor meggyőzte Tóth Gabit, amikor még ki sem nyitotta a száját, már a külseje is bőven elegendőnek bizonyult. Nem volt egyedül: összefoglaló a testükkel (is) hódító jelentkezőkről.

14:27 - Stúdióban az MDC, Szikora Robival egész nyáron koncerteztek, Dani pedig amúgy is dolgozik az X-Faktorban, így nem szakadtak el a show-tól. Most az Eurovíziós Dalfesztiválra készült Maniac című új számukat mutatják be - igazi ősbemutatónak lehetünk tehát tanúi!

14:26 - A fantomképek százalékos megoszlásai a következő: 40,16%, 34,56%, 25,28%

Tóth Andi (Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás)

14:12 - Megmutatják a sminkszobát, ahol épp Tóth Andi pihen. Utána Szabó Ádám érkezik vadonatúj dalával.

14:06 - Tóth Marci tavaly az élő show-ig jutott, a második adásban esett ki, idén azonban hiába érkezett együttessel, csúnyán lebőgtek. Igazat adott a mentoroknak, miután visszanézte a színpadon nyújtott produkciójukat. A kudarc után alig két héttel a banda feloszlott, de Marci büszke rá, hogy nemrég megjelent a 2. önálló száma.

14:03 - Újabb és újabb emlékezetes válogatós résztvevők érkeznek, MC Attika és Sir Round a mulatós zenével,

14:01 - Veszelka Tamást a headset és a telefon zavarta a válogatón, most egy óriási monoklit kellett eltüntetni az arcáról, amit boxedzésen szedett össze. A kudarc nem törte le, de a barátai a válogatóadás után azt mondták neki, hogy előttük jól énekel, de a színpadon nem annyira, ezért nem próbálkozik újra.

13:59 - Fábry Pál érkezik, aki a válogatón azzal tette emlékezetessé a produkcióját, hogy leperzselte a szőrt a kezéről, de ha nem állítják le időben a bemutatóját, talán a színpadot is felgyújtotta volna. A számot egyelőre félretette, haragszik a tűzre, de megígérte, jövőre is jön... egy kecskével!

13:54 - Bozsek Márk a következő visszatérő a tavalyi X-faktorosok közül. Elmondja, hogy most teljes egészében a zenére koncentrál, felállt a Bozsek Márk Band, a Barátok köztből már teljesen kiszállt, így a teljes figyelmét és minden energiáját a zenére tudja fordítani, a színpadon az Ego című dalt mutatja be.

Batánovics Lili a tavalyi 1. élő show-ban (Fotó: RTL Klub/Bársony Bence)

13:43 - Megérkezik Batánovics Lili, a tavalyi széria egyik döntőse és bemutatja a Keverem a kártyát című vadonatúj számát.

13:41 - Gabi bevallja, talán a tiszta laposoknál más döntést hozott volna, de egyébként semmit nem bánt meg.

13:39 - Ádáz vitákkal indult az idei évad, a rendezők nagyon ügyeltek arra, hogy Alföldi Róbert és Little G kellő távolságban üljön egymástól.

13:37 - Tóth Gabiban is mély nyomokat hagyott az üvöltöző festő.

13:33 - "Robi, neked ez már a második X-Faktorod" - fordult Barabás Éva műsorvezető Alföldi Róberthez - "mit viszel magaddal?" Szikora közbevág: "... a gázsin kívül". Azért hálás a műsornak, mert miközben korban már trottyos vénembernek számít, sok fiatalos élményt kapott a versenyzők által.

13:30 - Szikora a leginkább Hörcher Lászlóra emlékszik a válogatásokról, de utóbb kapott egy festményalbumot tőle ajándékba.

13:15 - Érkeznek a versenyzők és a mentorok, mindannyian izgatottak. Alföldi Róbert kissé le van törve, de azt mondja, ez teljesen normális is, hisz előző nap elveszítette a legnagyobb esélyes versenyzőjét, de közben a másik, Benji a döntőben van.

prev[2/2]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.