Az X-Faktorra még sokat kell gyúrnia...

Hallott már bulldogot énekelni? Most hallhat!

Ahhoz még sokat kell gyakorolnia, hogy az X-Faktorban vagy épp a Rising Starban esélye legyen a győzelemre, az interneten viszont máris sztár az a bulldog, amelyik Josh Groban slágerét "énekeli".

2014.12.05 14:00ma.hu
Fotó: YouTube

Nem kell sokat hozzáfűzni az alábbi videóhoz, talán csak annyit, hogy mega-, szuper- és gigasztárokat megszégyenítő módon ért el 5 nap alatt 1,3 milliós nézettséget a bulldog, amelynek a nevét sem ismerjük, de azt tudjuk róla, hogy rajong Josh Groban munkásságáért, a You Raise Me Up című számot pedig különösen szereti. Annyira, hogy ha felcsendül a lírai sláger, ő maga is dalra fakad - persze a maga módján...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.