Rémisztő a porszívó

Bájos kis hős: testével védi a kutya az újszülöttet

Egy porszívótól bármilyen galádság kitelik, nem árt hát résen lenni, ha működésbe lép. A bátor kiskutya, amelyik épp csak akkora, mint maga az újszülött, a testével veszi védelmébe a "kishúgát".

2014.11.28 20:00ma.hu
Fotó: LiveLeak

Az ember sosem lehet elég óvatos, hát még egy kutya, ha hirtelen felhangzik a Rémisztő Szörnyeteg hangja - ami nem más, mint egy porszívó. Bár tény és való, hogy nagyon sok kisgyermek fél az ehhez hasonló, zúgó gépek hangjától, az alábbi videón látható újszülöttet nem igazán zavarja, a kutyust viszont annál inkább aggodalommal tölti el a hang. Így hát amikor az apuka bekapcsolja a porszívót, a bátor ebből azonnal előtör a védelmi ösztön és a testével veszi oltalma alá a "kishúgát" - majd amikor a zúgás abbamarad, azonnal odamegy az anyához, bezsebelni a hősies mentőakcióért járó dicséretet.

Na jó, tényleg megérdemli, egy ilyen veszélyes helyzet után ez a legkevesebb!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.