Nem radar, mondom: tolatóKUTYA!

Íme, a kutya, amelyik fél az ajtókerettől - ezért tolatva közlekedik

Bár az állóképen kevésbé látszik, de jó, ha tudják, hogy ez a kutya nem megy, hanem jön. Igen, Queso annyira fél az ajtókeretektől, hogy amikor át kellene haladnia, inkább megfordul és tolatva közlekedik.

2014.11.18 20:00ma.hu
Fotó: YouTube

Ha az emberek tele lehetnek félelmekkel, miért ne lehetne egy kutya is fóbiás? Persze Queso eléggé különleges ebben, és nemcsak azért, mert egy pitbulltól az ember nem azt várja, hogy bármitől is fél. Sokkal inkább azért, mert számára a lakás tele van olyan dolgokkal, amelyeket jobbnak lát elkerülni, így például a konyhapadlót vagy a printert, de a legnagyobb fóbia mégis akkor tör ki rajta, amikor át kellene mennie egy ajtón. Egyszerűen retteg az ajtókeretektől, de mert a házon belül nem tud másképp közlekedni, mint azokon keresztül, kifejlesztett egy különleges technikát.

Igen: Queso az ajtó elé érve csinál egy hátraarcot és tolatva megy be a szobába. Nem hiszik? Nézzék csak a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.