Pont beleszagolt a kábítószerbe

Kokót szívott a drogkereső kutya - véletlenül nagyot szippantott

Állatorvoshoz kellett rohanni a kábítószer-kereső kutyával, miután véletlenül épp akkor szippantott egy nagyot, amikor az orra a kokainba ért. A dílert letartóztatták.

2014.12.03 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

Túl jól végezte a munkáját a drogkereső kutya a kaliforniai El Cerrito városában, mert amikor a rendőrök leállítottak egy 29 éves autóvezetőt és átvizsgálták a kocsiját, a németjuhász véletlenül jókorát szippantott a táskában lévő kokainból. Az állatkórházban megerősítették, hogy Koda szervezetébe valóban bejutott némi kábítószer, ezért azonnal egy közömbösítéshez használatos szert kapott, majd némi lábadozás után másnap visszatérhetett a szolgálatba - jelentette a Daily Mirror.

A rendőrség nyilatkozata szerint minden lehetséges óvintézkedést megtesznek, hogy a keresőkutyákat megóvják az efféle balesetektől, de a kábítószer keresése közben bármikor előadódhat hasonló véletlen. A 29 éves drogdílert mindenesetre letartóztatták, bár ez a kutyával történtektől független.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.