Hoppá

Hat kilogramm kokainnal kapta vissza elveszett bőröndjét

Hat kilogramm kokainnal kapta vissza elveszett bőröndjét a párizsi Orly repülőtéren egy francia férfi, aki a minap tért vissza Dél-Amerikából.

2014.02.04 02:42MTI

Az illetőt nem gyanúsítják semmivel, mivel amint felfedezte, hogy mit rejt a táska, azonnal bevitte a rendőrségre - közölte a helyi rendőrség illetékese hétfőn. A hatvanas éveiben járó utas Dél-Amerikából érkezett többszörös - a dominikai és spanyolországi - átszállással Franciaországba, és csak érkezéskor vette észre, hogy bőröndje elveszett. Vizsgálat fogja megállapítani, hogy mikor pakolták a drogot a táskába - tette hozzá az illetékes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.