Készüljön velünk az esti fináléra!

X-Faktor percről percre - kövesse velünk élőben!

Kezdetét vette a 2014-es X-Faktor utolsó felvonása, aminek legfőbb jele, hogy már kora délutántól izgalmas és emlékezetes pillanatokat, illetve sosem tudott titkokat idézhetünk fel a tévén keresztül.

2014.12.21 13:43ma.hu

17:49 - Az X-Faktor Nap véget ért, hamarosan kezdődik a döntő. Kövessék azt is velünk!

17:46 - Újra láthatjuk a fantomképeket, a szavazatok változtak, valaki nagyon elhúzott, majdnem a szavazatok felét birtokolja: 44,55%, 29,72% és 25,73% az állás.

17:41 - Tóth Andi hálás, hogy párbaj nélkül eljutott idáig, Benji legnagyobb pillanata a Ha én rózsa volnék eléneklése, Juli pedig azt mondja, hamarosan 30 éves lesz és már nagyon régóta küzd az álmaiért, és ezt kapja az X-Faktortól. Vannak félelmei, de ezek inkább magával szembeni félelmek, nem akarja saját magát cserben hagyni és a rajongóknak sem csalódást okozni. Benji tegnap úgy állt hozzá, hogy ez az utolsó lehetőség, most mégis kapott még egy utolsót - de ezúttal ez már tényleg az, tehát most kell megmutatni, mit tud.

17:34 - Ééééés igen, hatalmas ováció közepette megérkezik a backstage-be a három finalista, Horányi Juli, Tóth Andi és Benji. Juli nem titkolja, hogy izgul, de reméli, hogy az izgalom segíteni fogja őt. Benji meglepődött azon, hogy most itt van, tiszta laposként még a bejutás is csoda volt a számára, most mindenki úgy emlegeti őt, mint egy surranópályán bejutott énekest.

17:30 - Érkezik a finálé kapujában kiesett énekes, Nagy Ricsi. Emlékezzünk: az élő show-k alkalmával egyszer sem kellett párbajoznia, emiatt különösen meglepő volt a kiesése. Megtudja a helyezéseit: 10 adásból 8-szor volt dobogós, ebből kétszer első helyezett, de szeretné jobban megnézni, mikor hogyan végzett és melyik helyezés melyik szerepléséhez kapcsolódik.

17:25 - Nemcsak Istenes Bence, de a gegfilmek szinte állandó - néhány kivételtől eltekintve - szereplője, Bartalos Juci is a backstage vendége. A sztárrá válás első lépcsője az volt, hogy "Bence sokáig keresett egy mellékszereplőt, és épp én jöttem szembe a folyosón", de az ötlet egy James Bond-gegből jött, egy új Margitkát kerestek, aki mindig "leoltja" majd Bencét. A háttércsapat egyik oszlopos tagját most Bence egy Oscar-szoborral jutalmazta meg, az X-Faktor legjobb színésznőjeként. Kiderült, az utolsó gegfilm az összes eddigit összefoglalja majd, és a cseresznyét a koktél tetejére Jucus fogja feltenni.

17:11 - Színpadon a tavaly fináléig jutott csapat, a ByTheWay.

Borbély Richárd (Fotó: RTL Klub/Nagyillés Szilárd)

17:09 - Danics Dóra nosztalgikus hangulatba került, hétfőn volt az évfordulója, és az egész hét ilyen hangulatban telt. A legszívesebben a győzelem pillanatára emlékszik vissza. A finalistáknak tudatosan nem akart tanácsot adni, saját magáról is tudja, hogy jobb, ha békén hagyják őket, nyugodtan készülhessenek.

17:05
- Borbély Ricsi végig a középmezőnyben mozgott, 5-7. hely környékén szavaztak rá a nézők, amit annak tud be, hogy nemcsak a produkciót értékelték, hanem a személyiséget is. Szabó Ricsi kétszer is 3. volt a szavazatok alapján, és ennek nagyon örül annak ellenére, hogy nem sokáig jutott a versenyben. A versenyben akkor teljesített jól a nézőknél, amikor lírai dalt énekelt. Ha lehetősége lesz rá, talán jövőre is megpróbálja a versenyt és a januári vizsgák után akár egy közös fellépést is el tud képzelni a három csapattársával. Borbély Ricsi marad a színháznál, de énekesként is szeretne karriert építeni.

17:00 - Bella és a spoonos Marci "ismerkednek", de még nem bútoroztak össze.

16:54 - Benji csapattársai a stúdióban, Borbély Ricsi és Szabó Ricsi bácsi (Nagy Richárd a fináléra készül, ezért ő nincs most itt), és a kiesett lányok, Jakab-Péter Izabella és Ilyés Jenifer. A Ricsik Tóth Andinak drukkolnak - a saját csapattársuk után természetesen -, Jenifer szerint Julinak kellene nyerni, de Bella is Andit látná szívesen az aranyszínű tűzijáték alatt.

16:50 - Trap kapitány nem neheztel Benjire, noha nemcsak őket, de a Spoont is a finalista fiú ejtette ki, és azt is megtudtuk, hogy a versenyszellem csak a show első néhány hetében érződött, a vége felé már inkább baráti kapcsolatok alakultak ki. Közben már a színpadon a Spoon is egy vadonatúj dallal.

16:46 - A Tha Shudras megtartja a maszkot a finálé végéig, így most sem tudjuk meg, kik rejtőznek az álarcok mögött. Velük együtt a stúdióban helyet foglal a Spoon is.

16:45 - Két óra múlva kezdődik a 2014-es X-Faktor fináléja, 5 óra múlva pedig már tudni fogjuk, ki nyerte az idei versenyt!

Kállai-Kiss Zsófi a 3. élő show-ban esett ki (Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás)

16:31 - Kállai-Kiss Zsófi zenei producert keres a dalai mellé, Jota viszont már színpadkészre készítette a vadonatúj dalát, amit most be is mutat.

16:21 - Kállai-Kiss Zsófi és Andelic Jonthán érkezik, akik a 25 év fölöttiek csapatát erősítették a TOP12-ben. Zsófi emberileg és szakmailag sokat fejlődött, fegyelmet tanult a műsor alatt, Jota is elégedett a "honnan jött - hová megy" úton megtett fejlődésével. Sajnálja, hogy nem jutott a fináléig, de méregfog nem maradt benne emiatt, és mindketten drukkolnak Julinak. "Próbáljuk azzal segíteni, hogy nem szólunk hozzá, mert ez a legrosszabb, mikor mindenki rángatja szanaszét" - mondja Zsófi. "Akárhányszor találkozunk vele, mindig más ruhában van" - teszi hozzá Jota.

16:17 - Wolf Kati a Ne engedj el című, Eurovízióra készült dalát mutatja be a nagyközönségnek.

16:14 - Schiwert-Takács László elmondja a döntő koncepcióját, eszerint a három döntőssel indul az esti show, aztán egy ponton lezárul a szavazás, a legkevesebb szavazatot gyűjtött versenyzőnek véget ér a verseny, a két bent maradó pedig ezután elénekli azt a dalt, ami kifejezetten a döntőre készült, és eközben szavazhatnak újra egy utolsót a rajongók.

15:55
- A Rosewood szerelmespárjának szerencsére nem kellett az ország két végében élnie, egymástól több száz kilométer távolra, most már egy közös albérletben élnek Budapesten, és készül a vadonatúj számuk egy vadonatúj klippel.

15:51 - Az öltözők ajtajára nemcsak a nevek vannak felírva, Istenes Bencénél azt olvashatjuk, hogy "A tükör előtt állok és nézegetem magam, ne zavarj", Little G countryt hallgat, azért nem szabad zavarnia, Geszti elárulta, hogy neki az volt egykor az öltözőjére írva, hogy "A tükör előtt állok és iszonyú a látvány".

[1/2]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.