2000 barát vagy 100 ezer rajongó már elég

Elég barátod van a Facebookon? Akkor ingyen van a szálloda!

Különleges kedvezményt kínál Európa egyik legmenőbb szállodája: teljesen ingyen tölthet el bárki akár hét éjszakát is, ha bebizonyítja, hogy legalább 2000 barátja vagy 100 ezer követője van a közösségi oldalon.

2014.11.24 16:00ma.hu

Sok ismerősöd van a közösségi oldalakon, de eddig nem igazán tudtad, mit is kezdj velük - néhány megosztáson kívül? Most végre a hasznát veheted a kiterjedt baráti körnek, feltéve, hogy legalább 2000-en vannak a listádon. Az Európa egyik legmenőbbjének számító stockholmi Nordic Light Hotelben szó szerint a barátaiddal fizetheted ki a szállodai szobádat, de úgy, hogy ez nemcsak neked, hanem nekik sem kerül egy fillérjükbe sem. A hotel ugyanis akciót hirdetett, amelyben bizonyos számú barát vagy rajongó 100%-os kedvezményt jelent a hotel szobáinak árából, legfeljebb 7 éjszakára.

A svéd hotelszobák akár a 350 svájci frankot is elérhetik, azaz közel 90 ezer forintba kerülne egyetlen éjszaka, de listaáron a legolcsóbb szoba is több mint 60 ezer forintot kóstál a nevezett szállodában. 7 éjszakán tehát akár bő félmillió forintot is spórolhatunk kellően kiterjedt ismeretségi hálóval - és ha nincs meg a 2000 barát, akkor sem kell elkeseredni, mert némi kedvezmény akkor is jár, csak akkor jóval kevesebb.

Ha például a Facebookon van 2000 barátunk vagy 100 ezer rajongó, akkor 100% a kedvezmény, 1500 barátért 15, 1000-ért 10, 500-ért pedig már csupán 5%-kal olcsóbban hajthatjuk álomra a fejünket. A hotel azonban nemcsak ezt az egy közösségi hálót fogadja el, érdemes az Instagramon is nyomulni, ott szintén 100 ezer követő fölött kaphatjuk meg ingyen a szobákat, de 15 ezer követőre is jár 15%, 10 ezerre 10, 5 ezerre pedig értelemszerűen 5%.

És még mondja valaki, hogy nem éri meg, ha az embernek sok az ismerőse!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.