Közösségi háló

Ezentúl névtelenül is Facebookozhatunk

A Facebook lehetővé tette, hogy a teljen névtelenséget szavatoló Tor klienssel is beléphessünk az oldalra.

2014.11.01 19:30ma.hu

Meglepő lépésre szánta el magát a Facebook: felhasználóik ezentúl az ingyenes titkosító program, a Tor segítségével is beléphetnek  a közösségi oldalra. A Tor egy 2002-ben bemutatott nyílt forráskódú szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy anélkül használhassák az internetet, hogy ki kellene adniuk az olyan, azonosításukat lehetővé tévő adatokat, mint az IP-címük vagy a tartózkodási helyük.

Azok, akik szeretnék inkognitóban használni a Facebookot a https://facebookcorewwwi.onion/ oldalon keresztül jelentkezhetnek be az oldalra – már ha van megfelelő, Tor-kompatibilis böngészőjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.