Szinte csoda: túlélte a kisfiú a gázolást

Mintha nem is látta volna: egyenesen keresztülhajtott a kisfiún

A biztonsági kamera tanúsága szerint a sofőr észre sem vette, hogy az út közepén egy kisfiú játszik, mint ahogy azzal se foglalkozott, hogy keresztülhajtott rajta. Ami még ennél is meglepőbb: a gyereknek semmi baja!

2014.08.26 11:29ma.hu
Fotó: YouTube

A felvétel alapján teljesen úgy tűnik, mintha a bordó autó vezetője nem is látta volna, hogy a keskeny szervizúton egy kisfiú guggol és játszik - vagy ami még rosszabb, látta, és ennek ellenére szándékosan hajtott rajta keresztül. Ami azonban még ennél is meghökkentőbb, az a gázolást követő jelenet: a kisfiú, aki tényleg az autó alatt maradt, egy pillanattal később feltápászkodik, és bár szemmel láthatóan fájlalja kissé a derekát, de ezt leszámítva sérülések nélkül szalad be a házba.

Az esetről csak annyit lehet tudni, hogy az észak-kínai Jining városban történt, és hogy a hatéves kisfiú nagyapja sírva fakadt, amikor meglátta a kültéri kamerák által rögzített felvételt. Hogy a sofőr miért gázolta el a gyermeket, vagy hogy indult-e ellene eljárás, arról a helyi sajtó beszámolóiban nincs hír. Kínában ugyanakkor nem ritkák az efféle balesetek, illetve az, hogy egy-egy közlekedési baleset után a tettes úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, a biztosítási díjak ugyanis olyan magasak, és az esetek többségében nem is nyújtanak fedezetet a gázolásra, hogy a legtöbben jobbnak látják gyorsan eltűnni a helyszínről - ezúttal viszont a kamera képe alapján a sofőr megtalálható lett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.