Ripityára tört a sofőr

Annyira részeg volt, hogy saját magát gázolta el

Annyira részeg volt a sofőr, hogy saját magát gázolta el - na persze nem két helyen volt egy pillanatban, csak az autó, amiből percekkel előtte kiszállt, még mindig járó motorral elindult a vezetője után.

2014.07.25 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

Törött lábakkal és kezekkel került kórházba a 48 éves, floridai Gainesville-ben élő Joseph H. Carl, miután lényegében saját magát gázolta el, pontosabban a saját figyelmetlensége miatt vált a teherautója áldozatává. A ránézésre is tökrészeg férfi egy piros lámpánál beleszaladt az előtte álló autóba, ezért kiszállt, hogy "megbeszélje" a dolgot a másik sofőrrel, nem túl békés hangnemben. Amikor a nő meglátta az ablakán dörömbölő Carlt, úgy döntött, inkább nem is akarja tudni, mi történt a kocsija hátuljával, helyette amint a lámpa engedte, elhajtott a helyszínről, ott hagyva az úton a meglepett férfit.

Csakhogy ő kiszálláskor nem húzta be a kéziféket, így a még mindig sebességben lévő kocsi elkezdett gurulni, és áthajtott a tulajdonosán - bár ő megpróbálta a kinyújtott kezével feltartóztatni a teherautót, sikertelenül. A rendőrség a helyi médiának elmondta, hogy a férfit a baleset előtt igencsak instabil állapotúnak írták le a szemtanúk, és letartóztatásakor is csak úgy dőlt belőle az alkoholszag. A kocsiban egy nyitott doboz hideg sört találtak, valamint több üres dobozt, és a férfi elutasította a kilégzéses alkoholteszt elvégzését.

Később a kórházban vért vettek tőle, amiből kiderült, hogy a megengedett határértéket háromszorosan lépte túl a vérében talált alkoholszint. Ittas vezetés vádjával őrizetbe vették, emellett anyagi kár okozásával is vádolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.