Súlyosan megsérült a turista

Parkoló autó gázolta el a gyanútlan járókelőt

Súlyos sérüléseket szenvedett egy nő, akit egy parkoló autó gázolt el, amellyel egy hóeke karambolozott. A hókotró sofőrjének vérében alkoholt találtak, de nem lépte át a megengedett határt.

2014.01.07 12:52ma.hu
Fotó: MTI

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy nőt Ausztriában, miután elütötte őt egy parkoló autó. Az út szélén álló kocsiba egy másik, szintén üresen álló autó csapódott bele, azt pedig egy hóeke tarolta le, amelyik a Maria Alm-i Hochkönig Bundesstrasse meredek szakaszán csúszott meg. A 46 éves turista épp a járdán állt, amikor nekiment a sofőr nélküli kocsi.

A baleset sérültjét agyrázkódással és nyakcsigolya-sérüléssel szállították kórházba, a hóeke 50 éves vezetője nem sérült meg az incidensben. Az alkoholteszt ugyanakkor azt mutatta, hogy vérében 0,34 mg volt az alkoholszint, ami bőven alatta van a megengedett 0,50 mg-nak. A tűzoltók a három sérült jármű eltávolítása idejére lezárták az érintett útszakaszt. Arra nem tért ki az esetről beszámoló austriantimes.at című osztrák hírhonlap, hogy a hókotró vezetője milyen retorzióra számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.