Kocsija csomagtartójában találták meg a holttestet

Halálra gázolta, majd eldugta a gyalogost a képviselő

Az autója csomagtartójába rejtve bukkantak rá a rendőrök az egyik orosz politikus által halálra gázolt gyalogos holttestére: 200-zal csapta el az éjszaka közepén az ismeretlen áldozatát.

2013.06.20 07:44ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Hét év börtön vár a 25 éves Elisei Bryantsevre, miután egy egyszerű rutinellenőrzés során a közlekedési rendőrök egy holttestet találtak az autója csomagtartójában. Mint kiderült, az orosz Liberális Demokrata Párt narimanovszkiji képviselője nem sokkal korábban ütötte el az áldozatot a Mazda-6-os autójával, az ismeretlen férfi épp az úton akart átmenni, amikor 200-zal nekihajtott a politikus. Bryantsev azonban ahelyett, hogy jelentette volna a tragikus balesetet, inkább a csomagtartóba tette az élettelen áldozatot és megpróbált elmenekülni a tetthelyről.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat kilétére egyelőre nem derült fény, az Állami Duma helyettes vezetője, Alexander Starovoitov eközben azzal próbálta mentegetni Bryantsevet, hogy csak a kórházba próbálta eljuttatni az áldozatot, hogy ott megmentsék az életét. Arra nem adott magyarázatot, hogy ehhez miért épp a csomagtartóba tette a holttestet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.