Körbe akarták tekerni a Földet

Elgázolták a világutazó bringásokat - mindketten meghaltak

Balesetben életét vesztette Thaiföldön az a brit pár, amely kerékpárral akarta körbeutazni a Földet.

2013.02.18 13:29MTI

Mary Thompson és Peter Root egy autópálya leállósávjában tekert, amikor egy teherautó letért az útról és elütötte őket - közölte a helyi rendőrség hétfőn. A bangkoki brit nagykövetség szóvivője megerősítette a pár halálát, és értesítették a családokat.

A szerencsétlen baleset akkor történt, amikor az autó vezetője lehajolt, hogy felvegye a sapkáját, és elvesztette uralmát a jármű felett.

A brit pár 2011 júliusában indult útnak Guernsey szigetéről. Kerékpáron összesen 23 európai és ázsiai országot útba ejtettek - köztük Magyarországot is -, mielőtt február elején Thaiföldre érkeztek volna. Élményeikről videók segítségével számoltak be a blogjukon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.