Feléledt az elgázolt szarvas

Videó - Kapják el, szökik a vacsoránk!

Szarvast gázolt egy amerikai sofőr Michigan egyik erdejének közelében, és mivel az állat nem mozdult, a férfi meg volt róla győződve, hogy elpusztult. Kicsivel később mégis fürgén futott el.

2013.03.21 11:22ma.hu

Bosszantó élmény, amikor a sötét éjszakában autózva váratlanul elénk ugrik egy szarvas és el is trafáljuk, de ha például épp Michigan államban történik velünk mindez, akkor némiképp enyhíti a bosszúságunkat, hogy az ottani törvények értelmében egyes elütött vadakat haza lehet vinni - igaz, be kell jelenteni az esetet a hatóságoknak. Így járt egy autós kedden éjszaka, és mivel az autó előtt heverő szarvas semmiféle életjelet nem mutatott, legalábbis a sofőr bevallása szerint, gondosan betuszkolta a csomagtartóba.

Az alkalom szülte vadász valószínűleg már a szájában érezte a vadpörkölt ízét, amit otthon az asszony megfőzött volna, de útközben megállították őt közúti ellenőrzés céljából a rendőrök. A meglepetés akkor érte a sofőrt, amikor a csomagtartót is ellenőrizni készültek, ám a kocsi hátulját felnyitva nem egy kimúlt tetemet találtak az egyenruhások, hanem egy először botladozó, de aztán igen gyorsan tovaszökellő szarvast.

A rendőrség szerint a szarvas csak elájulhatott, amikor az autó elütötte, arról azonban a Mirror című brit lap már nem számolt be, hogy indítanak-e eljárást a sofőr ellen vagy elhitték neki, hogy tényleg halottnak hitte az állatot. A vacsora mindenesetre árkon-bokron túlra szökött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.