Nem a férfi gyilkolta meg feleségét

A férjet felmentették: a jávorszarvas a bűnös!

A svéd rendőrség tisztázta azt a férfit, aki állítólag meggyilkolta a feleségét, miután rájöttek, hogy a bűnös valószínűleg egy jávorszarvas volt.

2009.12.15 08:27medipress.hu

Ulf Karlsson, rendőrségi szóvivő szerint „bekövetkezett a valószínűtlen” a 63 éves Agneta Westlund tavalyi rejtélyes halálával kapcsolatban. Az asszonyt ugyanis nagyjából egy évvel ezelőtt találták meg holtan a közeli erdőben. A hírek szerint az áldozat férje, Ingemar Westlund volt a tettes, akit 10 napra börtönbe is zártak.

A vádat januárban ejtették ellene. Karlsson nem nyilatkozott az ügy részleteit illetően, mondván, kedden lesz megtartva a sajtótájékoztató. Az Expressen bulvárlap szerint jávorszarvas szőrt és nyálat találtak az áldozat ruháin. A rendőrség ezt nem támasztotta alá rögtön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.