Nem szavazott a férfi, ezért kezdte üldözni

Autóval gázolta el a férjét, mert Obama győzött

Autóval üldözte, majd pedig elgázolta férjét egy nő az Egyesült Államokban amiatti mérgében, hogy a férfi nem ment el szavazni a múlt heti elnökválasztáson.

2012.11.13 15:29MTI

Az üldözés előzményeként a 28 éves nő és 36 esztendős férje egy parkolóban veszekedni kezdett, azután a nő bevágta magát a kocsiba, és megpróbálta elütni a férfit, miközben végig üvöltözött vele. A férj egy lámpaoszlop mögé szökkenve próbált elbújni, sikertelenül, aztán egy közeli utca felé szaladt, amikor neje beérte, és elütötte. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de az orvosok szerint várhatóan túléli a gázolást.

Felesége a republikánus párti Mitt Romneyt szerette volna elnöknek, mert úgy hiszi, hogy családjára nehézségek várnak, amiért Barack Obama lett újabb négy évre az ország vezetője.

A feleség akciója már csak azért is érthetetlen, mert az eset Arizonában történt, ahol Romney győzött - a férj szavazata nélkül is. A rendőrség őrizetbe vette a nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.