Halálra gázolták volna az autók

Bőszen káromkodott, pedig az életét mentették

A száguldó autók közt lelte volna a halálát, ha nem siet a segítségére egy férfi, de amikor megpróbálta megmenteni, vad káromkodásba kezdett a hálátlan... papagáj. A gazdája nem sok dicséretet kapott.

2013.07.29 07:59ma.hu

A nyelve pont olyan éles volt a papagájnak, mint a csőre, ehhez kétség sem férhetett, miután az életmentést sűrű káromkodással "köszönte meg". A madarat egy jószándékú járókelő látta meg az angliai Nyugat-Yorkshire egyik forgalmas útján, miközben George láthatóan mit sem törődve az autókkal békésen falatozgatott. Úgy tűnt, az sem zavarja, amikor a férfi megközelítette őt, hogy felvegye és kimentse az autók kerekei alól, de ekkor az állat heves támadásba lendült, és cifra kifejezésekkel megtűzdelve kezdte csipkedni a megmentő kezét.

Fotó: freedigitalphotos.net

George-ot nagy nehezen sikerült eljuttatnia a helyi állatorvoshoz, ahol megvizsgálták és kiderült, nem sérült meg az életveszélyes kalandban, de a madár ott sem hagyta abba az illendőnek cseppet sem mondható beszédet. A lábán lévő gyűrű alapján szerencsére a tulajdonosát is gyorsan sikerült beazonosítani, akit értesítettek és a csavargó így rövid időn belül újra az otthonában élhette boldog életét.

"Lerepült a karomról és azonnal a gazdája vállára ült. Ez jó hír, mert már attól féltünk, egész hétvégére nálunk ragad" - mondta utólag az állatorvos. Az esetről beszámoló Daily Mirror ugyanakkor megjegyezte, hogy talán nem ártana Bennek, a gazdájának néhány udvarias kifejezést is megtanítani a papagájnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.