Háromáldozata súlyosan sérült

Huszonkét embert gázolt el szándékosan

A nyári idényben rendkívül forgalmas sopoti molón és az odavezető sétálóutcán hajtott végig egy lengyel autós szombatról vasárnapra virradó éjszaka, 22 embert szándékosan elgázolva, hárman közülük súlyosan megsérültek.

2014.07.20 16:23MTI
freedigitalphotos.net/graur razvan ionut

A sérültek mind lengyel állampolgárok. A 32 éves lengyel elkövetőt a helyszínen tartózkodó turisták fogták el. A férfi józannak tűnt, de a rendőrség szerint nem lehet kizárni, hogy kábítószer hatása alatt állt.

Egy neves drogszakértő, Jolanta Koczurowska a TVPinfo lengyel közérdekű hírtelevíziónak úgy nyilatkozott, hogy partidrog válthatta ki a férfi rendkívüli agresszivitását. Lengyelországban 2010-ben tiltották be a partidrogok bolti árusítását. A kábítószer ennek ellenére internetboltokban, játéktermekben továbbá is kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.