Az anya hibája volt a súlyos baleset

Ötéves volt a gázoló, kétéves az egyik áldozat

Súlyos baleset történt egy németországi óvoda előtt, amikor az egyik anyuka a gyújtáskapcsolóban hagyta a kocsikulcsot, ötéves kisfia pedig játékból elfordította azt és megugrott az autó.

2014.01.31 13:47ma.hu / MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Elütött egy kétéves gyermeket és anyukáját egy ötéves kisfiú, amikor anyja autójában ülve elkezdett játszani a gyújtáskapcsolóban hagyott kulccsal. A fiúcska édesanyja és a másik nő a kisgyerekével az óvoda előtt állva beszélgettek, amikor az unatkozó óvodás elfordította a kulcsot és ettől az autó meglódult. A hirtelen lendület a kerítésnek csapta a másik nőt és a gyerekét, majd ahogy elestek, mindketten a kocsi alá szorultak.

A kisfiú anyjának sikerült elugrania a megugró autó elől, így villámgyorsan be tudott pattanni a vezetőülésbe és hátratolathatott, hogy kiszabaduljon a két áldozat. Őket súlyos állapotban vitték kórházba, de arról nem tudni, indul-e eljárás a felelőtlen anyuka ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.