Nehéz ügy az altatás

Mindenki az ikrekkel küszködő anyán röhög + VIDEÓ

Azt mondják, az ikrek dupla öröm, de ahogy az alábbi videóból látható, időnként dupla gond is. Az altatással küzdő anyuka is csak utólag látta meg a helyzet mulatságos oldalát - de megérte!

2014.08.06 07:29ma.hu
Fotó: YouTube

Sikert kovácsolt a gyötrelmes éjszakákból egy norvég anyuka, aki rájött, hogy az éjszakai tortúrája kívülről nézve valójában kifejezetten mulatságos képet mutat. A 21 éves Henriette Jonassen néhány különösen forró és hosszúra nyúlt kánikulai nap után döntött úgy, hogy a nyűgös ikreit egy egészen újfajta módon próbálja ágyba parancsolni. A kicsik ugyanis a tikkasztó napok után nehezen tudtak elaludni, és Henriette úgy gondolta, talán ha külön szobába rakja őket este, könnyebben fognak elcsendesedni.

"Rossz ötletnek bizonyult" - jegyezte meg utólag, amikor rájött, hogy az éjszaka egy végeláthatatlan bohózattá alakult - persze ehhez kellett némi gyorsítás, és a Benny Hill-filmekből jól ismert Yakety Sax című szám is. Ugyan az ikreket egyáltalán nem sikerült gyorsabban és könnyebben elaltatni, mint amikor közös szobában voltak, sőt, Leon és Nathaniel alaposan próbára tette anyjuk türelmét, de a nő előnyt kovácsolt a fárasztó éjszakákból, és most egy közel 3 milliós letöltést elért videó népszerű tulajdonosa, no meg egy frissen indított blogé, amelyben ikerfiai kalandjairól számol be a nagyérdeműnek.

Hogy a bő 3 perces videó a valóságban hány órás küszködés volt, arról nincsenek információink.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.