"De hol a kulcs?!"

Csókért bilincselte meg a fesztiválozó lányokat + VIDEÓ

Nem először, és minden bizonnyal nem is utoljára tréfálta meg a gyanútlan embereket Ember Péter, ezúttal a Balaton Sound csinos lányait vette célba: nem adta könnyen a szabadságukat!

2014.07.31 09:05ma.hu
Fotó: YouTube

Ha Ember Péter felbukkan valahol, nem árt óvatosnak lennünk, mert könnyen az áldozatai sorát gyarapíthatjuk. Persze nem kell félni tőle, semmi rosszat nem tesz, legfeljebb szerepet kaphatunk a következő videójában. Peti kereste már a Dunát a Duna-parton állva, külföldieket kérdezgetve szép tagolt magyarsággal, vásárlókat hozott zavarba, amikor lemezválogatás közben meglepte őket egy-egy elszavalt dalrészlettel, tavaly pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy felpofoztatta magát a Szigeten, mondván, magára veszi azokat a bűnöket, amiket a férfitársai elkövettek a nők ellen.

Idén a Balaton Sound közönsége lett a célpontja a videós tréfájának: egy bilinccsel indult útnak, és amint kiszúrt egy csinos lányt, már kattant is a kezén a "karperec". Az értetlenkedő "most mi van?" kérdésre pedig újra meg újra elmondta: egy csókért kinyitja. És lőn: volt, aki csak egy futó puszit nyomott az arcára, de akadt olyan bevállalósabb lány, aki még a főhőst is meglepte. A kalandokat az alábbi videó foglalja össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.