"Annyira aranyos ilyen kicsinek!"

Zokogva kéri a kislány: "nem akarom, hogy felnőjön a kisöcsém!" + VIDEÓ

A testvéri szeretet néha elképesztő dolgokat hoz ki az emberből. Az alábbi videón látható kislány például heves zokogásban tört ki, amikor rájött, hogy a néhány hónapos öccse is felnőtt lesz egyszer.

2014.07.31 16:29ma.hu
Fotó: YouTube

Annyira keservesen sír az ötéves Sadie, hogy hirtelen nem is tudjuk eldönteni, nevessünk-e a képtelen kívánságán, vagy vele együtt sírjunk, amiért bármennyire is nem szeretné, az öccse bizony elkerülhetetlenül fel fog nőni. A kislány néhány perccel korábban tudta meg, hogy a testvére nem lesz mindig olyan kisbaba, mint most, és ez bizony igencsak elkeserítette őt.

"Nem akarom, hogy felnőjön!" - kiabálja, és amikor az édesanyja megkérdezi, hogy azt szeretné-e, hogy mindig ilyen kicsi maradjon, Sadie zokogva feleli: "Igen, ő annyira aranyos!" Aztán eszébe jut a saját jövője is: "És nem akarok meghalni, amikor majd százéves leszek!"

Öccse persze hol mosolyogva, hol kerekre nyílt, csodálkozó szemmel nézi a kislány sírását, fogalma sincs, mekkora tragédia játszódik le a fejében, de a hüppögést mintha kifejezetten szórakoztatónak találná. "Óh, annyira aranyos vagy!" - öleli át egy másodperccel később Sadie a kisfiút, és sírva mondja: "szeretem azt az édes pici mosolyodat!"

"A CSUDÁBA! Azt akarom, hogy kicsi maradjon!" - fakad ki, és aztán csak sír, sír, megállíthatatlanul, ahogy nem tud más sírni, csak egy ötéves gyermek, akire hirtelen rászakadt a világ összes gondja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.