Vigyázzállásban hallgatják a himnuszt

Rekeszizmokat készenlétbe: íme a két leghazafiasabb macska!

Ha Putyin egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntene, hogy macskát szeretne tartani, alighanem az alábbi két cica jó esélyekkel jelentkezne háziállatnak: náluk hazafiasabbat nehezen találni!

2014.05.28 17:29ma.hu
Fotó: YouTube

Egyelőre nem tudjuk, kacérkodik-e Putyin a gondolattal, hogy macskákat tartson, de ha így döntene, két alkalmas jelentkező már biztosan akad. Rájuk aztán senki nem mondhatja, hogy nincs bennük elég hazafias érzés, mert amint felcsendül az orosz himnusz (az idősebb generáció még úgy emlékezhet rá, hogy "Szövetségbe forrt szabad köztársaságok...", de ma már kissé megváltozott a szövege), a két honmacska azonnal vigyázzba vágja magát, sőt, a második videón látható cicus időnként mintha szalutálni is szeretne a mellső praclijával.

A himnusz végével viszont vagy nem értenek egyet, vagy egész egyszerűen csak úgy vannak vele, hogy álltak már eleget vigyázzban, most már elég, mindenesetre egy idő után visszaereszkednek négy lábra, és folytatják jól megszokott nyugalmas életüket.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.